The Cashiers Before and After

Autumn decorations,
We have to start with the after so you don’t leave!

Ok, where do I even start with this lovely. It was baby pooh orange with side gold plastic shower door windows and branches nailed and glued to the walls in every room! We are talking ugly here. The best feature of the entry was the stone patio that we matched and enlarged. The original idea was to remodel and sell this home…until, I discovered the neighborhood. We can visit a golf course, a lake, a ski slope and the most charming camp in the world all using a golf cart. Mr. P said he can go to five restaurants and two pubs all in the golf cart—how great is that! I am posting this renovation again because many of you may have missed this one. Let’s take a look at the outside today. Happy house touring.

Cashiers before
This is the house we bought—scary, right!
Cashiers before
The left side of the entry was hidden by large plants–nothing but potential here!
‘Before’ no windows in the front–so unwelcoming.
Cashiers before
Color choices were made for the exterior and the ‘Stop’ sign window yielded to a round window.
Cashiers before
New paint color is just yummy–new doors helped, too.
Cashiers before
The round window is from Randall Brothers in Atlanta.
Cashiers before
An extra wide Dutch door was always my front door of choice.
stone wall
The ‘in process’ picture of the entry.
cashiers before
Ahh, this is much better.
Cashiers before
That side window became a new kitchen door—window box added by my builder.
Cashiers before
Next time we are going inside…it’s scary.

xo♥, Lissy

All photos by Lissy Parker for lissyparker.com. You are welcome to ‘borrow’ my photos—just please credit and link the source.

November 24, 2021
December 3, 2021

RELATED POSTS

2 Comments

  1. Reply

    Victoria

    December 2, 2021

    You’ve done a spectacular job on the exterior Lissy. Absolutely love the paint color of the body with the crisp white door and trim. Now this is a “House Crush”!!!

    • Reply

      lissyparker

      December 2, 2021

      Thank you Victoria! It was renovated in 3 stages when we decided to keep it.
      xo

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.